Huvudvärk, trött.

Jag var hos skolsyster idag, för att min huvudvärk vägrar ge sig.
Hon sa att den kan bero på stress och mitt psykiskamående.
Kan nog stämma ja.
Hon sa även att jag ska komma tillbaka om den inte har försvunnit om ett par veckor.

Jag har sovit bort eftermiddagar och så vidare, inte bra inte bra. Men huvudvärken försvinner ju då, så det är skönt.
Nu blev det svart igen, så jävla trött hela tiden så jag ska väl sluta blogga och försöka hålla mig vaken, ska ju vara med på öppethus imorgon på skolan :)

Just nu, lite bättre.

Jag har just kommit hem ifrån morfar, det var skönt att komma iväg lite och jag mår betydligt bättre psykiskt.

Hela veckan har varit ett helvete rent psyiskt, jag har haft ångest och inte vetat vart jag ska ta vägen, jag har varit nära på att bryta ihop på spårvagnen flera gånger, jag kan ha sagt saker som jag egentligen inte borde ha sagt och jag har sovit så jävla illa.
Ändå har jag döljt detta för min omgivning, enbart för att jag inte vill att dem ska må dåligt, jag har dragit mig tillbaka och ja, jag vet inte. Jag kommer knappt ihåg vad vi lärt oss i skolan denna vecka, illa.
Så nu är det skönt att jag har koll på mina tankar och mina känslor och kan skriva ner det här, även om jag inte lyckas så bra, men jag försöker ialla fall.

Nu blev det blankt i mitt huvud för att jag började tänka på varm oboy! Haha.. Typsikt, ska ta och fixa en kopp varm oboy och krypa ner i soffan ordentligt! :)

Kort inlägg

Det är jobbigt och skrämmade att läsa texter som man skrev för hand i nian, texter som man inte ville visa för någon, jag är i väldigt obalans och ångesten ligger och trycker i magen.

Jag har lovat mig själv att vara ärlig om allt som händer i mitt liv till dem som jag umgås med rätt mycket.
Dem flesta vet att jag har fått en tid hos en läkare på BUP på tisdag, då börjar nog utredningen. Skönt.

Jag vet inte vad jag ska skriva, det blev svart när jag öppnade bloggen, men det kommer när det kommer, just nu är det bara väldigt mycket och jag borde göra klart PP som vi ska vissa upp imorgon....

RSS 2.0