Kaos

Nu ska jag försöka förklara, mest för Daniels skull, vad det är med mig just nu.

Sedan pappa gick bort så har jag försökt att knuffa undan varenda negativ känsla och stängt in, som i ett kassaskåp. Men nu är det fullt och jag försökte stänga in ännu mer och allt bara rann ut. Alla dessa negativa känslor, på en och samma gång. Just nu är det ett känslomässigtkaos som bor i min kropp. 
Konstigt att min "Skyddsmur" är uppe. Den är uppe hela tiden, den ger sig inte och jag är väldigt väldigt lättirriterad.
Min skyddmur har jag haft sedan jag var liten, enbart för att inte behöva belasta folk med hur jag känner, det är mitt skyddnät. Visst jag verkar sur i stället för att visa vad det är. Det vet jag att jag gör. Det är lättast så.
Men även om min skyddsmur är uppe så är jag inte långt ifrån att gråta, en sak som sägs fel och tårarna börjar rinna.

Jag har inte skrivit i jag-är-bra-boken på snart en månad. Det är inte så att jag har gett upp, utan det att jag inte har haft någon ork..
Det är för mycket just nu bara.

Utredningen går framåt också. Tänkte säga det också

Saknar pappa.
Saknar Daniel.
Saknar Lollo.
Saknar Johanna.
Saknar min fina klass.



Nu ska jag sluta här.

-

Nu sitter jag på praktiken och förbannar min magkatarr. Den är riktigt elak. Jag åt musli till frukost och är redan hungrig? Det är ju fan två timmar sedan jag åt! Det är sjukt.

Men i alla fall.
Jag är otroligt trött, men jag får nog skylla mig själv, i fredag och lördags somnade jag vid 1-2.. Inte så bra när man ska upp klockan 8. Jag ahr ju haft teater rep, det gick väl rätt bra, men jag glömde en hel sida text i min första scen, sedan så fick jag hjärnsläpp och glömde ALLT i min näst sista scen.. Oj..
Men kameran följde med i Lördags så har en charmig bild på två av mina kamrater.

Hur är det annars då? Jo då det funkar väl, utredningen går bra och allt går framåt.
På torsdag får jag nog reda på när min tandställning försvinner! Yey :D
Så den är förhoppningsvis borta till sommaren. Vad jag ska äta äpplen och annat jag inte kunnat äta normalt sedan jag fick tandställningen för snart två år sedan. Fast jag kommer få en stödskena. Men det kan jag leva med :)

Nej nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, kommer väl mer ikväll. Förhoppningsvis :)

Tankar om födelsedag och dödsångest

Sitter på praktiken och ser hur många det faktiskt är som har fyllt år. Och det ger mig faktiskt lite ångest att jag själv snart blir 18. Jag vill inte bli äldre, kanske därför jag krampaktikt håller kvar i allt som inte är "vuxet".
Jag ska liksom köpa massa spel som jag spelade förr, när det var enkelt.
Men i alla fall. Jag hatar min födelsedag, enbart för att jag blir äldre, jag vill inte bli äldre, jag vill inte bli gammal, jag vill verkligen inte bli gammal och dö. Just det, det är det där med att dö som gör att jag hatar att fylla år, det är även därför som min födelsedag oftast präglas av ångest. Hade jag inte haft teaterföreställning på söndagen dagen efter så hade jag nog gått ut och drukit av just den anledningen. Men jag vet inte, jag måste någon dag acceptera att jag blir äldre och att hela livet består av förädringar, vilket jag inte heller tycker om.

Men i alla fall. Jag försöker att inte tänka på att jag blir 18, jag försöker att tänka på allt jag kommer kunna göra när jag blir 18, väldigt rörigt men ja det är så det är. Jag kommer kunna beställa spel som inte finns i affärer, det är något som jag faktiskt ser fram emot, och kanske köpa dem dära böckerna som jag så länge velat ha?

Aja nu ska jag väl jobba eller något. Skjuta undan ångesten och fokusera på nuet :)

-

Här sitter jag och har en massa saker jag egentligen behöver göra.
Jag behöver färga utväxten, funderar på och köra på enbart rött.
Jag behöver plugga engelskan och teater, men det kan jag göra när jag ska lägga mig.
Jag behöver ta hand om mig själv, orkar inte må så här längre.
Jag behöver dig, mest av allt behöver jag dig. Det är så otroligt tomt i min säng utan dig i den och hela kroppen skriker av saknad. Jag älskar dig Daniel. <3

Jag har lyssnat på samma låt om och om igen hela dagen. Kan inte rå för det. Men när man fastnar för en låt så gör man det, that´s life.

Jag vill även börja spela rollspel igen, gjorde det för ett tag sedan, kingdom hearts och final fantasy. Vill börja med båda, men behöver köpa ett play station.
Jag och min bror diskuterar att lägga ihop pengar till sommaren så man kan köpa det. Sedan ska jag beställa final fantasy X och X-2 när jag fyllt 18. Jag ska även beställa kingdom hearts. Enbart för att ha något att spela och göra.
Jag vet att man fastnar lätt i det, men jag behöver göra något annat än att bara sitta vid datorn. Jag vet jag borde gå ut mer, men just nu är det så jävla tråkigt ute, rent praktiskt, annars hade jag varit ute med kelly och fotat.

Det är mycket jag vill ha, samtidigt som jag ska spara till sommarlovet och så vidare.. Usch alltså.


Nej nu får det räcka, nu ska jag fortsätta kolla på youtube.

RSS 2.0