Vanlig dag .. vanliga tankar

Kristendom hit och kristendom dit, varför ska man läsa religon i skolan? De är så otroligt lång tråkigt och våran lärare lär inte ut bra för den delen! Ältar samma saker hela tiden, men kah kom på en sak under våran kristendomslektion, jag är ju född på en långfredag då jesus hängdes, då är jag ett barn av djävulen ^^

Men men, de är så mycket funderingar o så just nu. De är jobbigt med en lillebror som jämt ska påmina en om ett misstag, funderar på att flytta till pappa för att få de bättre, men de är ett par saker som måste fixas först och så.  

Ibland känns mitt liv så himla onödigt, men jag vet att jag är värdefull för så otroligt många och många av dom skulle säkert offra livet för mej och jag gör desamma för dom, älskar er.

De är så otroligt svårt att få ut sina tankar så här, de är enklare när man ska skriva en dikt, men jag har tappat bort min talang med dikter och de är inte alls bra!  Jag vill verkligen kunna skriva ut allt jag känner igen,  visst de kan jag göra här med, men de är inte samma sak. Tyvärr.

Imorgon är de bara två veckor kvar tills älsklingen kommer ^^ Ska bli underbart att få hålla om dej igen och få känna dina läppar mot mina och bara få känna dej nära mej igen<3 Saknar dej och älskar dej otroligt mycket<3


Aja ska någ sluta skriva nu^^ men men ha en bra kväll så hörs vi väl snart ^^

Söndag söndag ...

Söndag söndag söndag.. otroligt skönt, även om man inte kan sova länge eftersom solen skiner rätt in i rummet och gardinerna är så ljusa, bara vända sej om o svära lite o försöka somna om, eller nåt. i alla fall starta dagen med en stor frukost o sen städa rummet, hitta massa roliga saker ^^ tidningar, uppsatser o sånt. Medans man städade och fixade med gosedjuren så lyssnade men på Magnus Uggla och sjöng ^^

Efter man hade städat låg man helt slut i sängen och pustade ut innan man baka mockerutor/kärleksmums ^^ Gott.
Man har även bestämt med Jessica att man ska på stan på onsdag och ha kul, men innan vi drar dit så ska vi ta en fika hos mej^^ Lita tjejsnack o sånt^^ Kommer bli galet kul !

Nu tar man bara lugnt efter maten ^^ tittar på tv o lyssnar på musik ^^ Jag vet de är lyckat xD

Aja nu ska jag ta o sluta skriva ^^ kommer flumma till de^^ Snart kommer de väl lite vettigare tankar  kanske under veckan^^

Slö slö slö slö ^^

Idag va man på stan i typ 4 timmar med morsan, rätt kul faktiskt ^^ Fast Jessica såg mej aldrig och fick gå hem i kylan ! Stackare ! Du måste komma till skolan på måndag ! Saknar dej ju !

Men men ^^ hittade en ur gullig tröja på stan som jag bara måste ha ! Skiter i vilket jag ska ha den ! Okeej tågbiljetterna till älskling är viktigare och lite annat också, men ändå, den är så söt. Kommer säkert ha råd med den efter allt ^^

Men jag har slöat typ resten av dagen ^^ Skönt skönt skönt! och så har man kollar tågtider ^^ helt underbart ^^

Vet inte direkt vad jad ska skriva, tittar på en film på tv som är intresant ^^ Men vi hörs ^^

Förvirrat.

Just nu snurrar massa textrader i huvudet på en. Massa bra textrader till dikter, svårt att fånga dom o få ner på ett papper. Sen beslutsångest  för gymnasievalet. Media eller bageri o konditori eller estetiska teater. Jag älskar att baka, skriva och stå på scen, jaa jag har ett stort problem. Alltså många säger jag skulle passa bra som skådespelare eller nåt imon media eftersom jag är en person som ÄLSKAR att höras o synas, även om de inte märks. Men de är ju så att när man väl spelar teater så slipper man göra de överallt. jag spelar teater i den sal vi är i och på scen, även hemma när jag repeterar, sen är jag bara mej själv och de är jävligt skönt.
Men att skriva och uttrycka mej så är otroligt kul och skönt, jag har skrivit runt hundra dikter och dom finns på internet. http://www.Sannas-dikter.com om du är nyfiken. Har skrivit i 3 år. Så funderar på nåt sånt.
Baka är också otroligt kul, att få skapa nåt med händerna och sen se hur folk njuter av de. 

Men men snackar just nu med en kompis som har samma intressen som mej! Vi har typ samma val ^^

Ha de bra fortsättning på dagen ^^


Blandade känslor ?

Teatern va kul ^^ men man blev lite beskiven, en har lämnat teamet =( men men förstår henne, är väl mycket med gymnasiet och så, vet inte ens själv om jag ska fortsätta i höst. De är ju kul, men massa plugga och så, älskar verkligen att stå på scen och hela stämningen i gruppen. 

Men men måste tyvärr sluta nu, har fler i familjen som ska ha datan (blir så när man inte har egen data)

God natt sov gott =)

Teatern startar <3

Idag tänker jag inte skriva nåt jätte speciellt, men teatern startar idag. Jävligt kul !  Träffa gänget igen ! Ni får mej verkligen att släppa verkligheten ett tag och glömma alla problem, de är så jävla skönt att kunna spela en roll o emellan alla scener kunna vara sej själv utan att dom dömer en. 

Men borde äta nåt nu, men kommer skriva mer om de här senare eller imorgon.

Ha de bra så länge :)  

Hur ljuset kom tillbaka.

Efter allt skit så koncentrerade jag mej mycket på mina kompisar, teatern och skola. Efter ett par månader träffade jag en kille, som inte va riktigt.. jaa.. Men i alla fall, de höll inte så länge eftersom han tyckte visst bättre om min kompis, men men. Jag hade en underbar person på besök då, just de min såkallade tvilling syster Jennie. Hon stöttade mej just då eftersom de va svårt, fast nu är de min tur att stå upp och stötta henne. Jennie, jag älskar dej.

Jaa, ett par veckor efter hon hade varit hos henne åkte jag och min lillebror Micke till henne (Micke och Jennie va tillsammans då). Där träffade jag en kille också, fast som jag hade haft kontakt med ett par år innan. Han är skit snäll, men de höll inte eftersom han aldrig kom till mej, men allt blev bara bättre och bättre för mej ändå, skolan gick bättre (detta är då hösten -08) och jag själv mådde mycket bättre med mej själv, med de är tack vare min nuvarande pojkvän Daniel, han och jag blev tillsammans 24/10-08, han har alltid stått vid min sida, stöttat mej och plockat upp mej och massa andra saker. Han såg till att ljuset kom tillbaka till mej, han visade mej vägen tillbaka till livet, han fick mej att förstå att allt som har hänt inte har varit mitt fel. Tack älskling, du är bäst och jag älskar dej otroligt mycket och tack för ett underbart jullov<3 Hoppas du kan och får komma v7. Upptill morsan nu.

Så nu lever jag väl ett någolunda normalt tonårsliv med bråk med föräldrarna, gymnasieval, underbara vänner och en underbar pojkvän, men jag har lite att bearbeta, som jag gör helatiden.

De är tack vare Daniel som jag orkar göra allt, han är min inre styrka. Jag älskar dej <3

Lite tillbaka blick

De är nu ett år sen första gången jag satt i en rättsal, jag va då 14 år och manipulerad av motparten.
Jag kommer inte ihåg så mycket från dom två rättegångarna som va då, men jag kommer ihåg att de va ett helvete att vara där o innan man kom dit o efteråt i väntan på domen, jag hade inte fattat då att jag hade blivit sexuellt utnyttjad och våldtagen, utan ett halv år efter.
Han som gjorde detta mot mej fick ett halv år eftersom han åkte in på sexuelltutnyttjande, de va i Juni -08 jag kom underfund med att jag hade blivit våldtagen.

I September -08 andra rättegången va fast de handlade om överträdande mot besöksförbudet, men han sköt upp de igenom att överklaga besöksförbudet som finns just nu. De blev 3 rättegångar tack vare honom, just de, en gång kom han inte ens.

Den 18 December -08 va den sista rättegången mot honom om besöksförbudet och domen fick vi i fredags, dagsböter i 100 dagar med summan 250 per dag.

Sjukt tycker jag, men jag tycker att jag själv va dum i huvudet som inte lyssnade på mina vänner hösten -07, skulle ha gjort de.  Ber om förlåtelse.
Jag ber även om förlåtelse för alla jag har sårat, speciellt min familj och pojkvän.

Men jag får nu leva med de och ångesten och såren som jag själv fick.
Jag tänkte mycket på de här förra året, men nu tänker jag få ur mej allt och leva mitt liv och göra allt för att de ska bli bra mellan mej och alla jag har sårat och göra min pojkvän lycklig.
 Även bli bättre i skolan.


RSS 2.0