2013-05-31

Känns som om ingen förstår?
Men hur skulle dem kunna dem har inte varit i denna sist.
Dem har inte behövt fylla det tomma hålet i bröstet som man upplever vid sådana hära saker.

2013-05-29

Idag hade vi sista skolföreställningen.
Alltså kan man bli lyckligare än att se barn/ungdomar i särklass le överlyckligt?
Och det är helt klart man ställer upp och blir fotade om dem vill det, liksom det är en självklarhet!

Idag kan jag lugnt säga att vi hade den bästa publiken, ingen talan om saken, spelar ingen roll att världens finaste har varit och kollat på musikalen, idag hade vi publik i världsklass! Och det spelar inte heller någon roll vilka som kommer i helgen för att se pjäsen, för uttrycken på dem här barna och ungdomarna när dem gick därifrån är helt klart oslagbart. Som skådespelare kan jag inte vara mer tillfredställd, detta är anledningen till att jag ens spelar teater..
 
Så en sista sak innan jag förbereder mig för sängen, glöm aldrig att det är dem små sakerna som kan göra en enda människas hela dag! 
 
 
(Kanske ska nämna att det är 11 månader med finaste idag och att jag älskar dig otroligt mycket!)

2013-05-28

Alltså är det elakt av mig att vara lite småglad över att P&L har konkat, visst jag vill ju att alla dem som köpt biljetter dit och så där skulle få gå på det och sådär, men det är mer det att mitt favoritband har blivit lediga och jag hoppas att bråvalla haffar dem nu!
Har ju ändå tredagarspass och bråvalla skulle bli PERFEKT med detta band, i alla fall för min del! Det skulle göra hela min sommar perfekt!

Men som sagt, för er alla som skulle på P&L jag hoppas att det löser sig för er och att ni kommer kunna åka på någon annan festival i sommar!

2013-05-27

Jag blir så där barnsligt glad över att ha en massa och göra! 
Haha visst låter det konstigt?


Så som idag tillexempel, åkte hemifrån vid elva imorse och kom hem runt halv elva på kvällen, vad har jag gjort?
Träffade en jätte fin kompis! Var och hjälpte till på filmföreningen och sedan gick jag och världens finaste hem till min jätte fina kompis. Dock så tycker jag synd om världens finaste som jag fick att följa med till busshållplatsen i regnet, det blev ju inte bättre att det öste ner när bussen väl kom och stackarn behövde gå hem i det där. 
 
Sedan ska jag väl säga att föreställningarna med musikalen i helgen har gått skitbra! Jag skämtar inte! Vi hade fullsatt på premiären, men lite glesare på lördagen och söndagen, men det är sådant man får ta liksom! 
Nya tag imorgon då vi har föreställning då med och på onsdag! Sedan är det två till föreställningar i helgen och en av dem ska även filmas, ska även på bio och antagligen våldgästa min fina vän!

Ska även på öppet hus på universitetet jag sökt till! Jäklar alltså, nu börjar det kännas verkligt och funderingarna börjar komma om man har valt rätt program eller inte, men det tror jag att jag har, annars så får jag väl lösa det!
 
Ska även försöka sova hos världens finste en natt denna vecka, eftersom vi inte kommer ha så mycket tid att umgås i helgen tyvärr! Men det får man ta om båda är skådespelare :)


Jag ska väl ta och lägga mig strax, ett par digimon avsnitt innan det och kanske en kaka! :)
Bye ^^

2013-05-24

Imorgon har det gått en vecka sedan mamma åkte iväg, hon kommer hem imorgon och jag har verkligen fått känna på hur det är att sköta en lägenhet själv och även insett att jag inte kommer ha några större problem med att flytta hemifrån om det blir så att jag kommer in på ett universitet i en annan stad.
 Jag kan ta hand om mig själv och allt som innebär med att bo själv, dock har jag inte varit själv och det har varit skönt att slippa laga mat eftersom min bror har gjort det dem dagar jag har haft aktiviteter! 
Men skulle jag ändå bo själv så skulle jag ju fixa det med, det är rätt tråkigt att laga mat men det är ett måste. 

Dock skulle jag nog inte ha hund, inte då jag pluggar iallafall då det är rätt krävande och det kräver massa tid, men något djur ska jag ha, det klarar jag mig liksom inte utan. 
 
Nej nu ska jag fortsätta titta på digimon (Ja jag vet att jag är sjukt barnslig, men hey jag ska ju plugga till förskolelärare och då behövs det ;) )

2013-05-23

Imorgon kväll är det premiär med musikalen och vad gör jag? Istället för att sova och få sova ut ordentligt så sitter jag och tittar på digimon som den nörd jag är (Och ja jag total dissar pokemon för att digimon är betydligt fränare!)
Men borde lägga mig, ska ju ändå göra massa senare idag eftersom det är min enda lediga dag innan mamma kommer hem, så lägenheten måste se bra ut, och så hoppas jag huvudvärken har släppt imorgon så man orkar städa! 

Nej nu ska jag väl försöka sova, fungerar inte det får jag väl läsa hungergames som jag precis börjat med (Kusin! Vi kommer ha något och prata om nästa gång vi ses!)

2012-05-07

Förra helgen var fullspäckad, med inflyttningsfest,bakis lördag med bio och funderar-söndag med J!
Med andra ord hade jag en grym helg med planer på att spela in två av alla mina manus. 

Kom även hem igår efter ha varit på filmföreningen och skådespelargruppen som jag hjälper till med och hittar word på köksbordet och blir överlycklig och installerar det, nu kan jag alltså skriva fler manus och fler noveller och fortsätta på min långa novell/berättelse what ever! Har i alla fall skrivit lite idag men fastnade, är så förbannat trött har sovit dåligt den närmsta tiden, men det är väl sådant som löser sig det med.

Det närmar sig premiär med musikalen som kommer bli grym! 
Men först en till typ fullspäckad helg med bröllop och pojkvänsmys, ska väl även försöka spela dina spel älskling, eller så spelar vi tillsammans :D
 
Nej, men, ta och läsa och lägga sig sen då, har en heldag med städning framför mig och sångrep på teatern! 
See ya!

RSS 2.0