Alternative

Sitter här och lyssnar på min alternative rock och vet att det är i denna musikgengre som jag hör hemma i, om man nu kan säga så!
 
Helgen har varit bra, blev dock supersjuk och inte jobbat på två dagar nu och det ska det bli ändring på imorgon då jag ska iväg och jobba äntligen! Dock så innebar det två extra dagar med världens finaste som tog hand om mig! 
Missade matte b lektionen igår så får kolla upp på internet vad vi gjorde och sedan börja råplugga så jag är klar med allt till imorgon! 

På torsdag så är det upptacktsmöte vilket betyder att finaste kommer hit och i helgen verkar det bli utgång. Så denna vecka är det fullt upp. 
Sedan ville fina kusin med ut någon gång (jag vet att du läser så hör av dig så kan du ju hänga på!) 

Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv och ta tag i matematiken.. Bajs.. 

Siick

Hejsan, jag är sjuk och ska ha filmmys med väldens bästa kille!
Så vi hörs när jag mår bättre!

Well, well.. Shit..

Vaa faaaan?? 
Här kommer jag och ska skriva ett lååångt inlägg eftersom jag inte hann igår så är hela blogg.se ändrat hela bajssystemet!
Aja skit samma jag kan ju skriva iaf!
 
Igår jobbade jag, like always, men när jag kom hem fick jag något knäppryck och skulle städa rummet och rensa garderoben, där av inget inlägg och inga kläder kvar! Tur att pengar har kommit in på kontot idag! Niiiice! :D

Faast jag får inte ha kvar pengarna så länge, ungefär hälften ska in till sparkontot ligga där en månad sedan ska det gå till körkort! Restrerande pengar ska gå till skolsaker (den jävla matteboken kostar peeengar) och räkningar och busskort, ofc inte orkar jag cykla till jobbet heller, dum eller?
 
Idag har jag rensat ogräs, städat trappor och plockat skräääp, gud så spännande! Dödat ett antal spindlar också och gömt mig för regnet! Sedan kommit hem och blivit svarthårig! De som vill se det får väl typ våldgästa mig på jobbet, inte för jag har någon aning om vilka områden jag har nästa vecka meeeen det gör inget!
 
Nu sitter jag här i pyjamas byxor och en gammal tröja som jag fortfarande får på mig, orkar inte trä på mig jeansen riktigt än, och inte heller parfymen.. Ska på bio ikväll med älskling och lite annat folk, kommer bli mysigt! 

Imorgon ska jag försöka tvinga med finisen ner till stan. Inte kan man gå själv där, det är ju liiiivsfarligt!
Nu ska jag fortsätta att inte göra något vettigt på datorn!

Hej kära kusin!

Har lovat min kusin att skriva VARJE dag här, hon behöver tydligen mer att göra stackarn. 

Jaha du kära kusin, idag har jag rensat brännässlor och halft bränt sönder händerna, eftersom handskarna på jobbet är trasiga! 
Tydligen ska jag på bio på fredag så du vet det också! Någon såndär actionrulle tror jag, kommer antagligen vara supertrött efter jobbet att jag somnar på pojken. Så hela biosalongen kan ju ha trevligt att lyssna på mig när jag somnat, vi vet ju hur det är liksom. 

Och med tanke på kusinen så snackar vi skit och hemlisar på en status på någon socalmediasida, alltid lika fuuuun. 
Samtidigt som jag käkar potatisbullar och sätter baconen i halsen, livsfarligt. 
Jag börjar bli trött också efter för lite sömn och för mycket jobb och hjärngympa. 

Kan väl avsluta med att jag har fått förlängt på jobbet igen, så det ser okej ut pengamässigt fram till october iaf!

Svar på tal

Fick en fråga vad som hade hänt mellan mig och Daniel. 
Well så som jag ser det så lämnade han mig för en annan tjej, han hävdar att det inte är så, end of story.
Och ja jag har träffat en ny, han bor närmare stan, så jag kan träffa honom varje helg och han är helt underbar och jag älskar honom av hela mitt hjärta!

Summer 2012

Sommaren 2012 startades med en fullspäckad studentvecka som inte kunde ha blivit bättre, träffade en underbar kille på en förfest och föll direkt, idag har vi varit tillsammans i två månader och fler ska det bli!

Jag och den finaste har varit på ett antal fester och varit iväg till sommarstugan jag har, varit på liseberg och skogsröjet. 

Sommaren har helt enkelt varit underbart och jag hoppas att fortsättningen på året kommer bli underbart!

Imorgon börjar skolan för dem flesta, även för mig som ska plugga Matte B fast på kvällarna, snart börjar även teatern och allt börjar bli som vanligt igen!

RSS 2.0