2013-11-29

Jag har skickat iväg hemtentan för ett par timmar sedan, nu sitter jag och slöar och känner att fyfan vad skönt med att kunna ta en ordentlig helg! 
Ikväll åker vi och hämtar en katt, men först in till Norrköping för att handla lite nödvändiga saker (Sandra jag vet att jag inte har sagt något men fick frågan under veckan om jag kunde ta katten! Nu får du räkna med att få vara kattvakt ;)) 

Hade även en inflyttningsfest förra helgen som blev jävligt lyckad, över förväntan för min del iaf! Visst vi kanske inte var jätte många men vad gör det när man är världens skönaste gäng? Och världens finaste bästis kom på den dessutom! Jag tror jag kan vänta mig att hon kommer hit snart igen efter hon träffat allt folk här!
 
Lägenheten börjar bli klar, allt är upppackat som har plats o stå någonstans och det blir inflyttningsfika med älsklingens familj på söndag som kommer avslutas med tacos och filmkväll med hans bröder och förhoppningvis deras respektive. 
På måndag börjar även en ny kurs, jag saknar denna gång en bok och jag hoppas att det inte är den vi ska läsa till nästa onsdag...
Väntar på svar ifrån skolan om jag får byta program till våren, förhoppningsvis så får jag det! 


Och det är första advent på söndag! Vi har köpt en massa juklappar och vi håller på och funderar ut dem sista som ska införhandlas innan jul! 

Ni får ha det så bra så hörs vi ^^


RSS 2.0