Vill du se en freakshow, ja välkommen till min familj!

Inget är normalt i min familj, det går inte ens att prata i denna familj för tillfället.
Alla hatar alla, så är det ju bara, en kärleklös familj..
Jag vet att det är att ta i, men va faan det känns som så just nu.

Sen skiter jag i hur många det än är som läser det här, folk kanske ska sluta tro att det är så jälva lätt att vara jag.
Skuldkänslor för saker som har hänt tidigare, skuldkänslor när man får skit för att man bara öppnar munnen för att säga hej?


Jag jar massa mer och säga, men jag skiter i det..
ska isolera mej och sluta existera!

Kommer väl fylla på här snart igen...

Indviduella val.

SKIT! är den första tanken som kommer, Vad faan ska man välja då?
Rörlig Bild (Alltså film)
Eller fotografisk bild?

Kommer ha beslutsångest! Och det ska vara inne om två veckor typ :S

Jag vet ialla fall vad jag ska läsa i trean!
Det jag väljer nu i tvåan, dess fortsättning, alltså kurs B, sedan ska jag läsa Sveska C och Engelska C, dem är jag alltså helt säker på att jag SKA läsa i trean, för det är liksom bra att kunna de båda. Sen är det liksom ska jag läsa Psykologi A eller små företagande A? 
Kan inte rikigt bestämma mej, men det är ett år kvar till dess, eller hur ?

I vilket fall tror jag att allt kommer bli kul!
Egentligen vill jag ju läsa Historia också i trean, men det är ju det dära med poängen, hur det kommer ändra sig nästa år och så vidare. Men i vilket fall så kommer det bli BRA!

Så det blir att prata med pappa om det idag eftersom jag och Johanna ska sova där ! Romme imorgon! Gå upp 4-halv 5 ;) Sen typ Sova på bussen ? Jag vet inte, men det ska bli en ordentlig frukost!
Det kommer iaf bli kul, det är en sak som är säker :)

Nu ska jag fortsätta skriva på krönikan !

Dreams..

Varför ska jag ha så otroligt jobbiga drömmar för?
Varför måste det just vara jag ?
Varför måste jag må såhär?

Kanske dax att söka hjälp?
Men jag har ingen tillit till BUP.. Alla jag har haft är dumme i huvuvdet, men om jag ska må bättre så kanske det är bäst? Jag vet inte, men jag vill inte vara så här.. Det kommer antligen ta död på mej eller mina förhållanden till folk, och jag är så otroligt rädd att göra fel. Ska det vara såhär?
Jag vet inte, det hawr varit så ett bra jävla tag, jag mår jätte bra i perioder, men sen kommer mörkret tillbaka, slukar mej! Jag blir osäker, svartsjuk, känner att jag är ingenting värd... depression... Usch alltså....

Jag hatar mina drömmar och ska se till att fixa hjälp snart...

It´s hurt so bad..

Ibland önskar jag att du kunde säga att du hatar det jag gjorde mot dej 2007. Jag vet hur jag skulle reagera, men jag tror att skuldkänslorna lättar när jag vet att du gör det, för jag tror att du hatar det otroligt mycket, att du ibland inte kan se på mej när jag behöver prata om det! Jag är så otroligt ledsen att jag sårade dej Daniel! Jag vet att jag gjorde illa dej så otroligt mycket! Men jag älskar dej Daniel, jag hoppas att du vet det!

Allt är bara så otroligt jobbigt just nu och allt gör så jävla ont! Varje litet gräl mellan oss!
Men du vet även vad jag går igenom just nu och jag vet att du finns här om jag skulle falla, både fysiskt och psykiskt! Det är nära nu, att jag faller psykiskt alltså. Men sen vet jag inte hur mycket mer jag klarar av rent fysiskt.
Jag önskar varje sekund att du ska vara här med mej hela tiden! Hålla om mej och säga att allt vi behöver är varandra!
Jag ser personer jag har älskat gå ifrån mej, låta allt fint jag hade med dom försvinna. Du vet att jag tycker att det är jobbigt eftersom jag har ingen annan än dej att prata mej, tillita mej allt som tynger mej!

Jag vill ha någon tjejkompis som jag kan dela allt med! Glädje, sorg.. Ja allt! Du vet att jag behöver en sådan! någon jag kan gå till när som helst och bara gråta ut, ta med mej när något är jobbigt. Någon som jag bara kan krama om när det är jobbigt och jag bara vill bryta ihop, någon som jag kan skratta med, någon som verkligen har accepterat mej för den jag är! Som älskar mej som vän!

Jag vill inte ha en massa vänner, jag vill åtminstonde ha en ÄKTA vän!


Jag kan dela allt med Daniel, jaa. Jag kan prata allt med honom men det är inte samma sak som en bästa vän även om han är min bästa vän, pojkvän och jaa allt för mej!



Emma Stoor, jag älskar dej! Du är en av mina bättre vänner! Men tyvärr kan vi inte träffas så ofta, jag tror du vet vad jag menar! Och det är jobbigt att vi inte kan träffas! Du är bäst gumman! <3


Daniel, Jag älskar dej otroligt mycket! du är verkligen mitt allt! Ju du vet ju ändå redan hur jag känner för dej! <3

Orka klaga mer ?

Alla som jag litade på i denna stad har försvunnit, kommer inte tillbaka.
Varför ska jag ge mitt nya nr till folk som inte ens hör av sig?
Varför ska jag ens hälsa på er när ni inte kan hälsa på mej?


Ni kommer inte ens läsa det här så jag skiter i er och skriver till folk som verkligen bryr sig om mej!


Jag är trött på att leva i skulden, i skuggan av allt som hänt men ändå med allt ljus på mej.
Att leva så här gör mej deprimerad! Jag får utbrott enbart för att jag är så osäker på mej själv, jag är verkligen ledsen för det! Jag älskar er så otroligt mycket och jag kan till o med säga dom personer som får mitt liv att vara bra just nu!

Daniel!<3
Emma H!<3
Emma S!<3
Bytingen! <3


Som sagt det är inte så många. orkar inte sitta här och klaga längre!
Vi hörs.

RSS 2.0