Juuust de

Skulle ju berätta vad det var jag ska göra i helgen.
Jag kommer delta i ett teaterprojekt med folk från Riga som kommer hit idag fredag och spela på kulturnatten!
Så vi hörs då ;)

-

Det har inte hänt så otroligt intressanta saker i mitt liv förutom en ny dator och att jag taggar för fullt till helgen!

-

Sitter här i min säng lyssnar på musiken som finaste la in i min telefon idag, kollar på hans keps som inte ligger så långt ifrån mig som jag faktiskt fick med mig hem idag! Happy!

Nu kommer jag antagligen inte träffa finaste på två veckor igen, två långa veckor, när jag inte vill något annat än att hålla om honom, pussa på han och hålla på med hans hår. Somna på hans bröst och se till att han har det bra.

Men förhoppningvis så går dessa veckor fort och nästa helg har jag ju ändå något inplanerat, med teatern och kulturnatten. Mer om det på torsdag :)

Ångest är inget alternativ

Nu jävlar räcker det.
Jag orkar inte med det längre.
Kasta bort.
Radera.
Ångesten ska bort och det är NU!

Jag är trött på att få ångestattacker för ingenting..
Jag är trött på att folk drar sig ifrån mig för att jag har min ångest.
Jag är trött på skyddmuren jag har för ångesten och allt annat skit.

 
Nu lägger jag allt skit bakom mig, lever mitt liv med världens finaste pojke och de finaste vännerna och underbaraste familjen! 

Over and out!

Fredagen den 14 september.

Detta är första helgen på länge som inte spenderas med finaste som är hos sin pappa. 
Känner redan nu att jag saknar honom enormt mycket men får vänta en hel vecka innan jag kan krama om honom igen och somna i hans famn, för nästa vecka jobbar jag också, har fått förlängt en vecka till, men byter tydligen områdeskontor så det blir nytt folk på måndag.

Men denna helg kommer spenderas med pluggning, bakning och en trip ut till landet. 
Ska även försöka klämma in städning där någonstans och rensa bokhyllan och skrivbordet på saker som inte längre används eller behövs som kan läggas ner i källaren. Bort med allt onödigt skit helt enkelt.

Har ju köpt in två nya ramar som ska sättas upp i bokhyllan och på nattduksbordet. 
Jag kan ju inte direkt möblera om mitt rum så jag köper massa nya inredningssaker och saker som jag kommer ha anvädning för dagen jag flyttar hemifrån. 
Så jag har bestämt mig att mitt rum ska bli fint och organiserat, aja lite iaf, för just nu hittar jag inget och har viktiga papper överallt. 
 
 
Nej nu ska jag försöka sova utan att ha finaste bredvid mig!
Önska mig lycka till!

Onsdagen den 12 September... Eller något

Sitter här och har just fått ett mail från min teaterledare med information om kulturnatten som jag kommer vara med på, dock så kommer jag sakna finaste den dagen massa eftersom vi firar tre månader då, men vi får klara oss helt enkelt! 
Mer om kulturnatten när det börjar närma sig men det kommer bli grymt iaf! :D
 
Okej ett sådant där halvvärdelöst inlägg då.
Vad har jag gjort idag? Städat trappor, tvättstugor och rensat ogräs, som vanligt då. Dock har jag inte jobbat själv denna vecka vilket är skönt!
Nu borde jag plugga matte innan jag ringer till finaste enbart för att höra hans röst för att jag saknar honom!

Note to myself: SLUTA STRESSA!

Körkort!

Var till körskolan igår på en handledarkurs så jag och mamma kan börja övningsköra, det betyder alltså att jag har börjat på körkortet, jag sitter här med alla böcker och undrar hur jag ska göra för att lära mig på bästa sätt, dock så  vet jag ju det och det är bara att nöta texterna så att man kan dem utantill, det är det enda sättet för mig, körningen löser sig nog också tillslut.
 
Imorgon är det osndag och jag är lite småirriterad på att inte veta om jag jobbar nästa vecka eller inte, eftersom jag vill kunna planera mitt liv och vad jag ska göra tiden jag kommer gå hemma i sådant fall, ta hand om finaste är ju en självklarhet, samtidigt som jag ska plugga en jävla massa, både matte och körkort, och sedan lägga ner tid på övningsköra och teater och hinna träffa vänner däremellan, det är ju så att man måste planera till in i minsta detalj för att hinna med allt, sedan söka jobb och sådant om jag inte får fortsatt där jag är nu. 
Men jag hoppas att jag får förlängt månaden ut, då kan jag lägga minst 6000 till på körkortet vilket skulle vara skönt, eller iaf ha som en backupbudget, eftersom jag köpte ett startpaket igår så klarar jag mig ett tag iaf.
 
Det fixar sig. 
Nu ska jag fortsätta läsa lite och försöka lirka ur den finaste vad han vill att jag bakar åt honom!

-

Helgen har spenderats hos finaste. 
Han har blivit bortskämd och jag har tagit hand om honom, tittat på massa film och haft det väldigt mysigt. 

Imorgon blir det att jobba och efter det ska jag till körskolan och skriva in mig och gå på handledarkurs, så jag kan börja övningsköra! 
Nästa helg är första helgen på länge utan finaste, så jag ska baka något gott till han! 
Så ska jag jobba ifatt med matematiken!

.

Idag är en sådan dag jag skulle stannat i sängen och inte pratat med någon.
Hej ångest, hej besvikelse. 
 

Jag överlever, det gör jag alltid.

-

Det är tisdag, det är kväll och jag verkligen längtar till helgen, längtar efter att ta hand om finaste och skämma bort honom, längtar till personaldagen på fredag så det betyder alltså två dagar vanligt jobb kvar. 

Nästa vecka vet jag inte om jag har jobb, nästa vecka ska jag börja med körkortet, satsa på pluggandet och fortsätta skämma bort finaste. 
 
Det är det jag har att säga just nu, vi hörs helt enkelt.

Hello

Idag är en såndär dag jag verkligen vill skriva ut om allt, om oron, om att jag inte kan koncentrera mig på matematiken.
Idag är en sådan dag jag bara vill ligga i famnen hos finaste, bara ligga där och känna mig trygg och att allt löser sig, för det gör det de vet jag att det gör, det måste det.

Så jag tänker vara lite off tills jag vet att det ordnar sig, jag har en vecka jobb kvar, vi får se om det blir förlängt. Sedan ska jag satsa stenhårt på körkortet!

RSS 2.0