2013-04-24

Jag har börjat få fullspäckade veckor med en filmförening och teatern, 
Dessutom är det så att de kommande helgerna ska jag på fest eller bröllop och hjälpa till o filma långfilmen. 
Sedan har jag en ledighelg och sedan är det dax för premiär för musikalen! 

Jag har försökt hinna med allting och bara känt mig stressad, men nu har det äntligen släppt, äntligen kan jag slappna av och bara vara, även om jag fortfarande har lika mycket att göra så känns det skönt att ha en struktur och folk att umgås med varje dag förutom mitt kakmonster.

Faast nu ska jag packa, läsa, äta och sedan mot teatern! 
Imorgon ska jag klippas och gå till systemet för första gången sedan begär jag mig av mot mitt kakmonster för att spendera helgen där, för att sedan tvinga med honom hem till mig på söndag eller måndag! :D

2013-04-16

Jaha då har man sökt drömjobbet igen, så nu hoppas vi verkligen på att jag får detta jobb, det vore hur grymt som helst!

Men först innan något annat så måste jag ut med hunden och springa vidare till teatern!

2013-04-15

Sitter här i ett mörkt rum med världens finaste som spelar, väldigt facinerande o titta på måste jag nästan säga! 
Funderar på om jag ska sätta på en till film för han verkar inte ge sig på ett tag, min envisa lilla sötnos! 

Måste få säga att jag faktiskt är lyckligast så här, att bara kunna vara med den jag älskar mest av allt och bara vara, det spelar ingen roll vad vi gör, det är mysigt och roligt i vilket fall! :)

Vi har iaf gjort några vettiga saker som att köpt biljetter till Bråvalla festivalen och skogsröjet, så sommaren får gärna komma fortare! Vi kommer ju senare i år se nickelback också! 
Sedan är det väl ett par fester och sådana saker inplanerade också, men det känna bara skönt! 
 
Nej som sagt sätta på en ny film och låta honom spela klart! :)
Ses :D

Längtan.

Måste ju erkänna det att idag så längtar jag till eget boende, till att veta att oavsett hur dålig eller bra dagen har varit så kommer jag alltid kunna komma hem och få somna i din famn, eller åtminstonde bredvid dig. 

Det är sådant jag längtar efter, att få starta mitt egna liv, eller ja ni förstår hur jag menar, jag vill få vara egen utan mamma och bror som hela tiden är runt en, att man slipper berätta exakt vart man ska och när man kommer hem och så vidare. 
Att man visa dagar bara kan få vara där helt själv medans finaste kanske har något annat att göra, att få ha vilka av sina vänner man vill över på en fika och masssssa prat, det är sådant jag längtar efter. 
Jag läntar även efter att få börja plugga igen, förskollelärare har jag sökt, men även grundskolelärare med inriktning fridtidshem, inte vet jag vilken av dem jag vill jobba med mest sen, det är något jag måste klura ut rätt snart ifall jag måste ändra i ansökningarna på antagningen det är ju ändå bara fem dagar kvar.
Jag längtar efter jobb och rutiner, allt som gör att jag faktskt fungerar som jag ska. 

Jag längtar efter den tryggheten man får när man känner att man klarar sig själv, ända nackdelen är väl att jag måste lära mig att laga mat, eller inte lära mig att laga maten utan att lära mig att tycka om att laga mat. 

 
 
Men mest av allt längtar jag nog att alltid oavsett vad avsluta dagen med min finaste! <3

Hej Hej Hej!

Meen, nu har det gått ett tag sedan sist, fick inte jobbet jag var på interujv på, bajs, så söker vidare och hoppas på något. 

Just nu är man hos finaste, dock så diskar han och är osocial så. . 
I helgen är det högskoleprovet igen, så jag ska väl försöka plugga lite idag, o imorgon.. Ska äveeen firas i helgen, Hej 20årsångesten, blöööh, men får träffa finaste Sandra iaf!! :D


Ja som ni har förstått så levar jag i alla fall och är frisk för en gångs skull! 

RSS 2.0