Många tankar, men ändå inte.

Alltså, vrf har folk så svårt att acceptera andra personers beslut? Varför ska man då efter de gå på den personen eller den personen som den andra personen älsklar mest? 

De är säkert fler än mej som frågar sej de här. Funderar och funderar varför folk är så egotrippade och tror att alla vill vara/ha kontakt med dom ? Att de bara är dom som är älskade och de är bara dom som finns?

Tyvärr finns de för många såna, för många i ens omgivning, i alla åldrar. När ska folk förstå att man inte kan få som man vill! och när man inte får de så ska man inte gå runt och kränka andra personer?  Inte för att jag bryr mej om vad folk säger om mej utan om dom personer som är mej närmast, de är nåt jag inte tål.

Men alltså, hur många gånger dom än försöker krossa min psykiskamur så kommer dom inte lyckas, varför då försöka? och dom som är mej närmast har börjat stå på sej mer än innan och de får dom skit över? Man kommer inte långt i livet om man inte har egna åsikter och tankar?  

Vad jag vill få fram med de här är att de är synd om dom personer som inte vågar stå på sej och vara starka själva utan jämt måste ha nån annan med sej, dom klarar inte av verkligheten eller livet ensamma. 
 
Visst jag är lyckliglottad! Jag har en underbar pojkvän som tycker om att jag vågar stå på mej och står för de jag säger, tycker och tänker, visst han kallar mej Bitch för de, men de gör alla^^ . Då är jag en Bitch och är hellre de än en som inte vågar vara sej själv eller vågar stå på sej! 

Men men nu tänker jag byta ämne innan jag blir arg ^^ 

Jag va och åkte skidor för första gången i romme 9/3 med Jäzzi, så jävla kul! Ärligt gumman de va bästa dagen vi har haft, efter JB-dagen ^^  Faan bästa =D<3 Tack för att du finns gumman utan dej skulle jag inte klara allt<3 Men faan vad kul vi hade, speciellt när du skulle hjälpa mej upp och glömde ta av dej skidorna! HAHAH! Ett minne för livet =D

Om två veckor kommer världens underbaraste posjkvän och jag lovar han är världens underbaraste, faan utan dej Daniel skulle jag inte klara ett skit! Du får mej glad och generad med ett ord =D<3 Jag älskar dej mest av allt min ängel<3


Men nu får ni andra ha de bra ^^

En till vecka.

En vecka i taget, en dag i taget, ja de är väl så man lever just nu. Bup besök och panikdagbok, ja de är vad man har att göra. Men skolan och teater och underbara pojken tar också mycket tid som får mej att må helt underbart! 
Måste bygga upp mina betyg och borde plugga just nu, har engelska kapitelprov på fredag och nationella i engelska veckan efter, tiden går fort! imorgon har man att välja på Matte A eller No prov, Noprovet är ju viktigare, och genomgångarna på matte A finns i matteboken, men men vi får se hur de blir.
 
På tisdag är de teater och jag måste verkligen lära mej replikerna nu! Fan alltså, jag brukar lära mej dom fort! Ska plåga pappa med de nu! så är de bara..

Om ett par veckor drar man ut tänder också och typ en vecka efter de får man tandställningen o två dagar efter det kommer älsklingen :D<3 och mitt i allt de där fyller morsan ^^

Men ha de bra så hörs vi väl snart ^^


RSS 2.0