Sjuk igen..

Finns det något bättre än att vara hos sin pojkvän när man är sjuk? Exakt det tycker jag med! Nackdelen här är dock att han jobbar så jag får ligga i hans säng själv, meeen vem tycker inte om att bre ut sig? 

Som sagt jag är sjuk IGEN! Och jag väntar spänt på svar ifrån jobbintervjuen som jag var på förra veckan, ska få svar innan nästa torsdag. 
Jag har även skickat iväg ansökningarna till universitetet, eller nästan iaf jag har valt ut fyra utbildningar som jag vill läsa. Jag vet att många tycker jag är gaaalen när jag säger att jag tycker om att plugga och tycker om att lära mig saker, men då får ni tycka så!


Öhhhhm, nu vet jag inte vad jag ska skriva.. 
Dax att krypa ner i sängen och gotta mig antar jag, om inte KHfriend kommer o kidnappar mig för att spela. 

-

Nu är det ju faktiskt ett tag sedan jag har skrivit, men jag har även varnat er för att jag inte har något internet hemma så jag kommer inte kunna uppdatera.. 

Tror jag egentligen inte behöva säga vart jag befinner mig just nu? Just det, hos finaste. 
Han är iväg och jobbar och jag sitter här helt ensam och jag vet inte.. 
Efter nattens äventyr (Mindre mentalbreakdown) så känner jag mig egentligen väldigt utmattad, längtar tills finaste slutar så jag kan få massa godis (som han så snällt betalar så att jag fungerar som jag ska)..

Imorgon ska vi in i staden och köpa nya twilight, även fortsätta hem till mig o se den, om vi hinner funderar jag på om jag ska tvinga iväg honom till bion eller om vi tar det nästa helg, annars har vi fullt upp nästa helg med teater och bio, vilket är väl helt okej det med.
På torsdag ska jag även på jobbinterujven, hoppas verkligen jag fixar det så jag kan börja jobba i April sedan (Har ingen större lust att sitta och montera ihop saker som jag ska på interujv/information om nästa vecka också)
Teatern rullar på, är ju med i en musikal, om jag kan sjunga eller inte har inte med saken att göra! Låter jätte fint ändå tror jag, skulle folk klaga får jag väl mima!

Det är inte så mycket annat på gång, förutom att min bokserie snart är slut, som tur är köpte jag hungerspelen på bokrean igår, 70 kr för alla tre böckerna (dock så var dem i en och samma bok men ändå!), men min bror lånar den just nu så jag hoppas att han läser ut den^^ 
Måste dock läsa om den förlorade symbolen, tror jag den heter, den tredje boken om Robet Langdon, började på den när jag köpte den, läste nästan ur den sedan tog mamma den och har inte ens läst halva boken, tror den har legat i vardagrummet i ett år snart oläst!
 
 
 
Oj det blev ett långt inlägg! 
Ja ni får väl ha det trevligt tills nästa gång då!
 

RSS 2.0