Every Night...

Nätterna blir bara svårare och svårare, samtidigt som hålet i mitt bröst blir större och större.
Det har aldrig varit lätt att känna sig ensam, övergiven och vilse.
Det känns som om man står och skriker efter en uppmärksamhet som inte längre existerar.
Ropar på personer som inte längre hör, inte längre ser...
Allt detta medans mörkret sveper allt närmre och dödsångesten stiger i takt med mörkret.

Minnes bilder som jag helst inte vill minnas, inte nu, skuldkäsnlor som väller upp, vad gjorde jag för fel?
Vad gjorde jag för att du skulle lämna oss?




Jag är så trött, men kroppen vägrar slappna av, fortsätter kampen om nätterna..

Ingen vettig rubrik.

Sitter i skolan, allt för trött idag. Ska väl sova när jag kommer hem en stund, hade ju tänkt att göra det igår men kom på när jag hade varit ute med kelly att jag skulle möta mamma på HC, vi har börjat köpa julmat! Mums!
Och så passade jag på och köpa skumtomtar, haha, har ätit tre hela påsar med skumtomtar, har en fjärde, tack älskling!

På fredag ska jag och mamma iväg och basta hos några som mamma känner, ska bli skönt, sedan ska jag försöka dra med mamma till Nordea så att vi kan lägga in mina pengar, eller rättare sagt mynt, har typ 250 om inte mer i små pengar, haha, men det ska gå till systemkamera, har typ två tusen nu! Se om jag kan köpa en system kamera på jullovet, kommer ju åka till Daniel och så ska jag ju tanka på busskortet, det kommer gå på 645 kr, där försvann typ hela studiebidraget, men kommer ha 500 kr kvar typ. Får även se om Kelly ska med till Nässjö, jag ska prata med mamma om det idag.

Jag har inte fått svar från BUP än om utredningen och det har snart gått en månad, dem sa att jag skulle få svar inom en månad, och på torsdag har det gått en månad. Jag klarar mig, det gör jag alltid.

På lördag ska jag kanske även träffa en av pappas kusiner, hon är faktiskt riktigt härlig, det är typ bara henne och en till kusin till pappa som har jag kontakt med. Det känns skönt att ha några man faktiskt har på den sidan av släkten eftersom pappa inte hade någon kontakt med dem, eller han hade det bara med några av dem.

Nej nu ska jag sluta här, kanske skriver senare, men bara kanske.

En massa måsten..

Det är fyra hela dagar kvar tills Daniel kommer.
För er var det där bara onödig fakta, för mig är det de enda jag tänker på.

Imorgon är det studiedag också och så är det sista teater-repitionen för denna termin, på lördag är det avslutning på teatern och dit måste jag gå även om jag är sjuk, vilket jag håller på och bli. Jag måste se Lollos barngrupp agera, jag måste inviga mina nya fina högklackade, jag måste även skriva ett par rader för bästa huvudroll, eftersom jag ska presentera det på filmgalan i skolan, jag måste börja ta hand om mig själv bättre, jag måste... Ja de tärmånga måsten.

Idag har jag bara ett måste, att köpa den sista julklappen, den till mamma, vilken vi tittade ut igår! Haha, knäppa vi är. Fast först måste jag hem och hämta pengarna och sedan hem igen och sedan halv sova i soffan och äta lite godis om min hals tillåter det och jag vet inte, ärligt jag vet inget längre förutom alla måsten. Jo ett till måste, jag måste må bättre psykisk snart..

Allt är bara snurrigt just nu, kanske för att jag håller på och få feber, eller redan har fått.

Tänkte även säga att min lillebror är snäll för att han går ut med kelly idag. Tack igen, även om du inte läser min blogg!

Bara klagar... Massor...

Jag börjar tröttna på folk som bara klagar om allt.
De klagar på att tågen är försenade varje gång dem ska åka iväg, Hallå ni får faktiskt räkna med det när det är december, det brukar vara snö i december, tänk lite längre nästa gång coh ta ett tidigare tågom ni ska träffa vänner.
Andra klagar på hur ont dem har överallt och hur trötta dem är, ni är inte dem enda men jag går ändå till skolan även om jag har haft huvudvärk i flera veckor (som nu har försvunnit, tack och lov), jag sover inte alls bra, inte någon natt. Jag är inte utvilad efter 10 timmarsömn.. Det ni som klagar, hur skulle ni klara av det?

Jag har tröttnat på en person som inte kan lämna tillbaka mina saker som hon lånade i våras.
"men min pappa har just flyttat" "men jag bor inte hemma just nu och får inte träffa mina föräldrar"... Osv..
Men lånar inte saker och sedan inte lämnar tillbaka dem, och har jag inte fått tillbaka dem nästa vecka, kommer jag anmäla henne för stöld. Så hon lär sig en läxa att hon faktiskt inte kan få som hon vill jämt. Ska på i helgen även säga detta till henne. Sedan skiter jag i vad hon har för ursäkt, jag tror inte att dem hon bor hos blir så glada när det kommer hem ett brev på polisen där det står att hon är anmäld för stöld.





Gud nu tror jag att ajg har fått ut det mesta som jag har velat klaga på länge.
Tänkte bara tillägga att jag saknar min pappa och hatar nätterna eftersom dem ändå bara är fulla med minnen jag vill bränna upp och spotta på, den tiden på året helt enkelt då drömmarna tar en tillbaka och skit.. FAN..
Skulle inte ha något emot och ta ett sådant där "glöm-bort-det-du-vill-glömma-bort-piller" vilket som tydligen finns nu sedan en eller två veckor tillbaka.



Nej nu ska jag lägga mig, borsta tänderna och ge mitt ansikte ett litet lyx, Chanel ansiktscream!
Godnatt och förlåt för att jag klagar och är trött och lite dryg...

RSS 2.0