"Jag är bra boken"

Ja som rubriken lyder, jag ska börja med "jag är bra boken" idag, vilket betyder att jag ska skriva tre saker jag har varit bra på idag eller gjort bra, skriva tre saker jag är tacksam över och tre saker jag skulle vilja ha hjälp med att klara av imorgon... Senare när jag har skrivit ett tag så ska jag skriva även de saker som kunde ha gått bättre, alltså mindre bra.
Man ska bekräfta sig själv.

Till en sak till en annan, imorgon åker jag till Daniel, det kommer bli underbart.
Nu ska jag fortsätta läsa om hur jag ska skriva i boken eller kanske inte hur men få veta vad hin rekomenderar.
Så vi hörs :)

26-01-2011

Allt går framåt, även om jag inte läste i "Självkänsla nu" igår, man jag hade teater, det om något ger en självkänsla.

Jag fick ett telefonsamtal idag, det var BUP, jag hade tydligen en tid idag, men dem hade skrivit fel på email adressen, så utredningen är på gång. Härligt.

Åker till Daniel på fredag, det kommer bli underbart hoppas jag. 

Det är även 7 månader sedan pappa gick bort. Jobbigt, men jag har börjat vänja mig även om jag väntar på ett sms från honom där han säger att allt bara är ett skämt. Som sagt det är jobbigt.

Hmm, vet inte vad jag ska skriva just nu, men tänkte informera om dessa små saker. 
Skriver väl mer ikväll, kanske, om jag har gjort något i "Självkänsla nu". 


Ett steg framåt, litet eller stort, är alltid ett steg framåt.

Jag tänkte bara uppdatera lite innan jag lägger mig.

Idag gjorde jag den första uppgiften i "Självkänsla nu", jag skrev den förhand i ett block jag kommer använda och skriva i, det blev typ ett A4-papper. Jag är i botten, tittar på de byggstenar jag vill använda och har redan lagt några, detta är början på det liv jag vill ha, detta är början på den person jag egentligen är och vill bli.

Jag är glad av allt det stöd jag får av alla underbara personer runt omkring och jag vet att jag kan lita på dem, som sagt ni är helt underbara, ni anar inte hur mycket det faktiskt betyder för mig.

Nu tänker jag säga god natt så får vi se hur långt jag har kommit imorgon, ska försöka skriva om det varje dag, så att ni blir involverade i detta :)


Nu jävlar är det dax för förändring!

Jag färgade håret igår och nu ska jag göra en stor förändring som kommer bli bra.
Jag ska läsa igenom Självkänsla nu och Mera självkänsla detta år, eller ja vi får se om det tar mer än ett år, men jag ska förändra mig. Jag känner mig.. Ivrig... Någon sorts spänning och glädje för det här.

Jag vet att jag kommer vilja ge upp flera gånger, men jag har personer som kommer att knuffa in mig i ringen igen och fortsätta kämpa.

Jag ska klara det.
Och det är allt jag har att säga denna gång :)

Who will listen when I have nothing to say?

Ligger just nu i min säng, slö kollar på 2½ men och lyssnar på musik, samtidigt som tankarna snurrar tillsammans med minnerna.
Kunde jag gjort något som förhindrade allt som har hänt de senaste 10 åren? Eller var det meningen att juat jag skulle gå igenom allt jävla skit?

Det är en som vet allt och få som vet basic.
Jag har känt att jag har behövt skriva i flera dagar nu, men så fort jag har börjat så har jag markerat allt och raderat det. Orden känns så meningslösa, de kommer ändå inte hjälpa mig, varför skulle de? Dem är ju bara ord.
Dem kan inte hålla upp mig, dem kan inte fånga mig om jag faller, ord, det använder man för att säga det man vill, men vad är det för mening när det känns att ingen lyssnar? Det är så dem blir meningslösa, det är då dem förlorar sin kraft, det är då dem inte kan hjälpa en...

Dax att leta efter ljuset igen även om jag vet vart dem finns, fast det känns så avlägset och ensamheten och tårarna tar över hela min jävla tillvaro.
Fan älskling jag saknar din närhet när du inte är här, jag saknar att känna dina armar runt mig och tyngden av ditt huvud när du vilar det mot min rygg. Jag saknar att känna din närvaro runt omkring mig! Jag saknar dig!<3

Medans jag ändå skriver om saknad så saknar jag två tjejor!
Lollo och Johanna och dem båda kommer jag få träffa imorgon, det kommer bli skönt, saknat dem..<3

RSS 2.0