.

Stressar sönder totalt och försöker vara alla till lags.. Som vanligt då..
Tänkte bara att ni ville veta det.

13/2

Även om hela mitt liv just nu är väldigt stressigt och jobbigt allmänt, inte för att klaga utan mest för att jag är trött för att jag inte kan sova tack vare all stress. Det är väl den stora nackdelen med att gå sista terminen i trean, kommer vara en zombie på studenten, kul!

Men det var inte det jag tänkte skriva om, utan att jag är tacksam över dem männsikor som har kommit mig närmare detta år och som jag tror kommer bli ännu närmare ju närmare studenten kommer, jag hoppas det, för det är fina personer! Ni lyser verkligen upp tillvaron, även om man är trött och bara vill lägga ner huvudet på bänken och sova så bryr ni inte om att jag kanske råkar fräsa till lite för att jag är trött. Tack tack tack tack! :)

Kan väl även säga att projektarbetet flytter på, rätt bra faktiskt, undrar dock hur jag ska få plats med alla klipp på datorn, får flytta över till hårddisken snart. I fall att datornskulle krasha liksom, inte så kul att typ 10 gb film försvinner i så fall.
Ska väl fortsätta äta tacochips och inte göra någonting, kanske plugga lite sen, men det hinner jag, ledig imorgon ju :)

RSS 2.0