God jul så här lite i efterskott..^^

Hejsan allihopa!

Tänkte slänga in ett inlägg eftersom imorgon sticker jag till världens finaste och kommer inte ha tid att blogga (eller mera lust även om jag antagligen kommer sitta vid datorn xD) 

Jul har just varit (No shit som om någon har missat det?) nej men iaf, många sitter och skriver och lägger ut bilder på de dom har fått o så vidare, jag kan ju inte göra det, för jag har inte fått alla mina julklappar än, världens finaste tycker om att se mig öppna inslagna presenter även om det tar massa tid, mest för att han vet att jag retar mig på det xD

Kan väl säga iaf att jag fick pengar i julklapp, för några av dom har jag köpt film för, ihihihihihihihihihi :D
Kan även vara ärlig och säga att jag inte har tröttnat på julmaten, inte än iaf :)

Well, vad mer kan jag säga? Hoppas ni har haft en bra jul och att ni kommer få ett superkul nyår, för det tänker jag ha! 

Nu ska jag nog lägga mig, ser fram emot imorgon (senare idag) så jag kan somna bredvid världens finaste :D
Ses ^^

-

Idag är en bra dag!
Träffade Fina Josefin på en fika idag :D
Bakade och fick reda på att jag klarade Matte B-kursen, vilket är asgrymt :D

Men jag har inte tid att gå in så mycket på det eftersom jag måste strax packa då jag ska till världens finaste imorgon och innan det ska jag hinna maaaasssor med saker, hoppas jag inte glömmer något bara, så som älsklingens julklapp (A)

-

Det är fem år sedan som ett helvete bröt ut, ifrån ett annat helvete. 
Fem år sedan mitt liv förändrades föralltid, hur kan fem år ha gått så fort? 

På fem år har jag alltså hunnit gå ut grundskolan, gymnasiet och träffat massa betydelsefullt folk, även mindre betydelsefullt folk, fått minnen som får mig att må bra, minnen som får mig att må mindre bra, kämpat de dagar jag helst velat ligga kvar i sängen, inte kämpat vissa dagar för att man kömpat för mycket, jag har hittat vänskap och förlorat vänskap.. Förlorat min pappa för två år sedan.. Alltså det är mycket som händer på fem år, och jag är nöjd med vart jag är idag, jag kämpar för det jag vill och jag kommer inte sluta kämpa fören jag är där jag vill vara. 

Jag vet inte just nu vad jag vill plugga vidare till, jag velar fram och tillbaka, vad vill jag göra i framtiden? Vad vill jag joba med? Barn, ja helt enkelt barn, jag vill hjälpa små människorna i deras första år i livet på något sätt, dagis? Ja varför inte? Elevassistens? Funkar det med.. Det mesta som handlar om barn kan jag tänka mig att jobba med, nu gäller det bara att lista ut vad bara! Först jobba i ett halv år till, måste måste måste måste hitta ett jobb! Vi får se hur det går ^^ 

Jag måste samla mina tankar o funderingar angående skola o jobbframtid. Men det är sådant som löser sig, nu ser jag fram emot en mysig helg med bio, teaterns julavslutning med massa barngrupper som spelar, fika på ett av norrköpings mysigaste fik och så vidare! 
Nästa vecka är det fullt upp, med sjukhusbesök, försöka träffa bästaste J, övningskörning, riskettan, nationella, helgen spenderas hos ett par släktingar och stockholm står på schemat. 
Det tråkigaste är att jag inte kommer träffa älsklingen på två veckor antagligen, det är därför fb o skype o webcam finns till! 
 
Nu ska jag återgå till matematiken bajs jävla vinklar, med yttervinkelsats, o annat bajs.. MÅSTE MÅSTE MÅSTE bli klar innan nationella!

RSS 2.0