Ebba Grön o trevligt samtal :D<3

Linköping idag då! Snackade om de jobbigaste! Vi spelade även teater om hur jag skulle göra/säga om han skulle ringa mej. De gick rätt bra, förutom att jag as garva hela tiden ! Sen kollade vi lite på annat :)

Efter de gick jag och morsan och köpte mina skivor! Ebba grön samlingen :)

När jag satt på tågen tillbaka till Norrköping ringde älsklingen :)<3 Jag blev jätte glad :D<3 Tack för att du är så underbar<3 Jag älskar dej <3

Kan inte skriva så mycket som jag vill eftersom min morsa bara MÅSTE ha datan -.-'  Hon kan inte vänta en halv timma elelr så, utan NEJ så fort hon kommer tillbaka efter hon har vart ute med hunden så ska hon absolut ha den! USCH!

Humörssvägningar och PMS!

Det är inte så bra att vara halft depp och ha PMS, ärligt! Ena stunden är man jätte glad och i nästa stund sitter man och stor gråter.. Jag tycker att jag är patetisk! Men de är väl bara så de är. Stackars min pojke sen, med mina humörssvägningar då. Nej då de ska någ gå bra ! De är mer synd om dej på tordag älskling ;)

Aja nu ska jag ta o rycka upp mej eller nåt !   Alltså jag är typ kär i mina nya skor eller nåt xD Dom är skit söta :O ^^
Men min pojke är olagligt söt ^^<3

Aja några taknar nu då ? De är ju tomt!

Aja ska väl typ sluta skriva nu eller nåt xD

Ses^^ och jag ÄLSKAR dej Daniel!<3

Livets mening ?

Livet hela väg är krockig och väldigt svårt att ta sej över. Det kommer alltid nya hinder, men på vägen så hittar man någ livets mening.  Jag tror att min mening med livet är att leva tsm med Daniel och uppfylla alla mina egna drömmar, hjälpa honom med att uppfylla hans och att uppfylla våra gemensama drömmar. Jag kommer alltid stötta och hjälpa dej älskling<3

i min ålder brukar man oftast inte ha stött på så mycket hinder, och dom flesta som har stött på mycket och svåra hinder finns kanske inte mer, jag vet att de är väldigt svårt att ta sej över alla hinder, men prata med nån som verkligen bryr sej hjälper :) TACK ÄLSKLING<3

Men alla behöver också accpeteras för den man är inte för vad man gör och vilka val man gör i livet, vilket samhället har väldigt svårt med, men jag har haft turen och är accepterad :)

Men nu lite heder till världens mest underbaraste person, Daniel.
Hur många gånger har jag ine fått utbrott på dej ? Hur många gånger har inte du fått smällen som andra borde ha fått? Hur många gånger har inte jag slagit dej? hotat dej att ta livet av mej? Och jaa allt annat, ändå är du kvar, nu börjar jag at gråta, jag är så jävla tacksam att du fortfarande finns här för mej, och även med tanke på allt jag har ställt till med och hur jävla sårad jag har gjort dej. Om du bara visste hur jävla mycket jag älskar dej, de är någ därför jag gråter. 
Jag kan inte säga nåt annat än att jag har världens underbaraste och bästa pojkvän <3

Usch för alla ouppklarade känslor!

Jaa USCH! Usch för skuldkänslor! Usch för känslan att inte vara ren när man måste tänka på vad man har varit med om har valt och gjort!! Varje steg är ett steg närmare till renhet, varje steg är ett steg närmare.. Jaa vadå? Förlåtelse? Förlåtelse för jag har förstört vänskaper? Förtroenden? Nej de går aldrig att förlåta eller acceptera !
Men min psykolog säger att de inte är mitt fel de som har hänt, visst de är sant de hon säger, men de är ändå jag som har fått ta på mej hela jävla skulden!  Jag kommer alltid få bära den!
JA. Jag vill få ut allt! NU! Men Jag vill även ha min älskling här.
FAN! Visst jag håller på att bearbeta händelsena, men de är så otroligt svårt att bara få gråta ut eftersom de känns så otroligt fel!
Jag visste någ ärligt inte vad jag gjorde, han ljög för mej under hela tiden han o jag hade kontakt! Han ljög om precis ALLT!
Jag bär på så otroligt mycket ilska, hat och skuldkänslor!     Jag vill bara bli av med dom! Vill brgrava dom, kasta dom! Men jag måste fortsätta prata om de så att jag kan leva med de som har hänt.. men han som gjorde de här mot mej kommer aldrig någonsin ta på sej skulden för de här!
Jag orkar inte med som här känslorna, jag orkar inte med de här!
Men de värsta är att dom jag trodde jag kunde lita på, gick och berättade vidare. Jag förlorade nästan alla jag berättade till förutom tre personen och en har kommit tillbaka nu, tack kusin för att du har gjort de, det betyder otroligt mycket!<3
Önska jag kunde gå tillbaka. Välja rätt. Men jag kan inte!

Alla dom känslor jag behöver brottas med nu måste jag någ göra i hela mitt liv.
Jag hoppas verkligen att du är med mej hela tiden älskling, utan dej kan jag inte klara av de här.
Jag hoppas även att min bästa kompis Jessica alltid kommer finnas här för mej.
Jag hoppas att min kusin alltid kommer finnas här för mej för hon är den mest underbara kusin man kan ha!<3
Jag hoppas att personer i framtiden kan acceptera mej.

Jag hoppas att personer som har varit med om samma sak som mej söker hjälp och jag hoppas ni får hjälp mycket fortare än vad jag fick. De är de näst värsta som kan hända nån och den personens familj och vänner.

Jag hoppas jag slipper leva med dom här känslorna.. Tack älskling för att du finns här och skyddar mej från allt, tom mej själv. Jag älskar dej så otroligt mycket och jag hoppas att du inser hur jag mår just nu.. <3

M.S.N = Minnen ^^

M.S.N är jag o två av dom som va mina bästa kompisar i min förra skola.
M står för Marre ^^ Skit gó tjej som alltid stod för vad hon sa och hon lämnade aldrig min sida :)
S, jaa de står då för lilla mej ^^
N står för Nadi, skit gó tjej de med som alltid var glad :)

Jag saknar faktiskt ibland våra tider, även tiden då Jasse va med också :) Wiiee girlpower ^^
faan alltså, vi har haft så otroligt kul tsm :)
Jag och Nadi hittade jämt på tokigheter medans Marre och Jasse oftast godkände det och vi hade otroligt kul!
Vi brukade stå emot alla elakheter från dom andra tillsammans :) Tillsammans va vi starka :)
Wiee :) saknar er ibland jävligt mycket men jag vet att ni alla sköter sitt :)
Jasse hoppas jag de går bra med musiken för :)
Nadi hoppas jag fortfarande går i engelskatalande klass :)
Marre, jaa du hoppas du iaf kommer in i gymnasie :)

Hehe miss you girls^^





Hrm nu till annat skit. Just nu HATAR jag Linköping, men ska fortsätta gå, allt för att slippa alla idiotiska känslor :)
Och allt för min pojke :) och så ska pappa beställa en tid hos en läkare till mej eftersom han tror jag har nån hjärtsjukdom, samma som han.. Jag HATAR läkare! Men men ^^
Jaa jag klagar mycket, förlåt.. Till lite roligare saker :) Älsklingen va här hela förra veckan :) Va underbart kul :D<3 Tack för den fina födelsedagspresenten :)<3 
Vi va även på en heldag på stan åt glass, godis och Thai och så gick vi på bio. De va helt perfekt och underbart :D<3 
Jag älskar dej Daniel<3 

RSS 2.0