.

Har märkt att när jag inte har något och göra så mår jag lite bättre, eller rättare sagt när jag skiter i alla måsten förutom att gå ut med kelly och så där, men alla skolarbeten får ligga på hyllan tills jag orkar ta tag i det även om jag ligger efter sjukt mycket för tillfället, har väl åtminstonde två igvarningar, och det är inte likt mig, men jag måste ta hand om mig själv först, jag måste låta mig själv komma upp igen och sedan ta tag i det. Även om ena kursen tar slut efter denna termin.

Så nu ska jag bara ta vara på mig själv och få komma tillbaka till verkligheten. Det är det jag måste, och göra dem uppgifter jag finner roliga, som sista uppgiften i Svenska, för typ en vecka sedan kom jag på vad jag skulle skriva, yey.
Men det kommer bli bättre nu hoppas jag, eller så har jag bara en sådandär dag då det känns som om allt kommer fixa sig. Vi får se.

Imorgon ska jag till Sacomässan och jag vet vad jag ska gå på för seminarier. Ska bara skriva upp dem, typ nu innan Grey´s anatomy, sedan sova ska ju upp halv 6 imorgon. Usch, snacka om jobbigt då man har gått upp senast klockan 8 under hela praktiken, förutom på lovet då.

Aja vi hörs imorgon antar jag väl.

Tankar

Jag fattar det inte, det är helt otroligt.
Lättöl är det 12årsåldergräns på, men energidrinkar är det 15? Hur kan det komma sig? Igen aning, se om någon annan kan svara på det. Helt sjukt iaf, då kan ju 12åringarna gå och ta en lättöl istället.

Valpen (en av dem andra tre praktikanterna) retas för att jag och den andra tjejen är korta, liksom varför ens sätta loka högst upp på en hylljävlel så att man inte kommer åt den, när man ska ta alla? Jag är stolt över mina hela 156 cm, men Valpen retas hela tiden, men det får jag väl ta, vi kallar ju honom för Valpen..

Med tanke på valp, våran lilla bebis opererades förra veckan och allt gick bra, just nu ligger hon på golvet bredvid min säng och drömmer att hon springer eller något, ryck har hon iaf, nästa vecka ska stygnen bort så hon går runt med en tratt eller ett nattlinne, beroende på tid på dygnet, ska hon äta så är det nattlinne, vilket hon inte tycker om heller. Söt är hon iaf!
Och nu ska jag antagligen sluta skriva här eftersom jag bara skriver på impuls verkar det som, blir inte bra att greppa första bästa tanke för att det blir så himla konsigt då.

Just det! Ledig imorgon och Stockholm med finaste klassen på torsdag!


.

Alla dessa krav, jag vet att jag är 18 och jag vet att jag borde hjälpa till hemma och jag vet att jag ska klara av skolan.
Men när man samtidigt måste kämpa för varje hjärtslag och varje andetag så är det inte så jävla lätt som alla andra verkar tro.
Jag vet att min mamma inte läser min blogg, av just den anledningen kan jag säga att jag faktiskt inte orkar mer, att jag inte orkar kämpa längre, har gjort det i 11 år nu och det enda tacken man får är att man är otacksam och bortskämd...
Jag orkar inte mer...


.

Du är inte här längre, det har du inte varit på 1 år och 5 månader... Och just nu behöver jag dig så otroligt jävla mycket. Jag tror att även du ser vart du nu är att mitt liv håller på att rasa ihop, att jag håller på att bryta ihop.
Jag behöver verkligen din hjälp nu pappa, du lämnade oss för tidigt.. Kommer aldrig prata med någon som jag pratade med dig!


I have lost myself again...

Jag hatar verkligen det här..
Nätter utan sömn och dagar fyllda med minnen.
Sedan finns det en massa måsten som det inte finns ork till.
Allt är i en dimma och jag hittar inte ut eller mig själv där längre, jag går runt och gör det folk säger åt mig att jag ska göra.

Det är ett par år sedan det var så här illa och det kommer inte bli bättre på ett bra tag...
I just need someone more to talk with.
Samtidigt som jag får ångest för att jag sitter här och tycker synd om mig själv, så patetisk jag är. Fast egentligen är jag inte det...


Jag orkar inte gå framåt längre, det är därför jag har vänt om och går tillbaka, jag kanske hittar tillbaka till mig själv då och ser vart jag tappade bort mig själv.

Jävla idioter...

Jävla idioter...
Kollar NT, som jag alltid gör först, så står det "Ett ny parti vill utrota vargarna"...
Okej men varför? Helt enkelt, dem har mer rätt att vara här än vad ni har, liksom, då kan vi ju egentligen skjuta era jakthundar också, eftersom dem ändå är släkt.
Fy fan säger jag bara, utrota det dära jävla partiet istället och alla andra som stödjer att vi ska utrota vargarna.
"Vi lägger ner så mycket pengar på rovdjur" Ja och dessu mer fick Facebook som utvecklingsstöd... Skit alltså....

Hello my old friend.

Jag hatar mig själv som låter mig själv att falla tillbaka.
Så fort det blir för mycket så gömmer jag mig i mörkret, eller ja mitt mörker.
Det är väl en trygghet jag har nu efter alla dessa år, det är lättare att gömma sig där och stänga av allt, i stället för att ta tag i allt, så som skolan, mig själv och mitt mående.

Det är det värsta med hösten, man orkar inte ta tag i sig själv, det är för mörkt och trist, eller det kanske inte har med hösten och göra, det kanske har med mig själv och göra, att hösten inbär massa obehagliga minnen, som jag inte kan fly från.

Men jag fortsätter att tillåta mig själv att gå ner i mig själv, gömma mig där och låta omvärlden själva tolka och tro det dem ser. Men jag håller hårt i dem små ljusglimtar som finns, även om mörkret snabbt täcker över dem.


En sak som tynger mig just nu är att Kelly ska opereras på torsdag, juvertumörer, små tumörer i hennes juver, fast jag är glad att jag hittade dem för inte så länge sedan och att jag har hållt koll på dem. Så på torsdag ska dem ta bort dem och två juver för henne, det gäller även att hålla koll i fall hon får återfall. Lille bebis, håller tummarna för att det ska gå bra, för utan henne, min lilla trygghet så kommer allt annat kännas så otroligt tungt... Skriver på torsdag hur det gick, eller på fredag, beror på när hon kommer hemifrån vetrinären.

Och jag då? Jag ska väl fortsätta kämpa och brottas med mig själv.


Dans.

Det är många gånger jag känner att jag är född i helt fel tid, helt ärligt, jag tycker bättre om den gamla musiken, danserna och så där. Jag har inget och göra i 2000-talet som tonårig, allt känns så himla fel. Och jag tror även att min kära kusin känner lite likadant. Hon skulle ha passat in i 50-60-talet, för hon är så himla vacker och har dem kriterier som män hade på kvinnorna på den tiden, så som ljus hud :)

Jag bestämde mig när vi dansade bug i skolan i högstadiet att detta vill jag hålla på med, fast Boogie är snabbare, ju fortare det går, ju roligare är det, i alla fall enligt mig. 
 Så jag har fått min fina pojkvän att gå med på att ta danskurser med mig när vi har flyttat ihop, om ett par år. Alltså så är det inte aktuellt nu, men det är skönt att han ställer upp (Jag tror även han tycker att det i alla fall är lite kul, även om han inte säger det!)


Enda sedan jag var liten har jag velat dansa och nu vid 18 års ålder så vet jag vilket dans som verkar kul och intressant, äntligen. Så nu får jag vänta i ungefär två år innan jag får börja och det är ju inte så lång tid! :)

Btw, Sandra nu har du något och läsa, fniss :)
Ska lägga mig nu!
God natt :)

RSS 2.0